Vin Rosu Pecora Nera 2020
Zona de producție: Puglia
Tip de sol: Textura medie
Struguri: Nero di Troia 100%
Conținut alcoolic: 13 ° vol.
Altitudine: 130 m de la nivelul marii.
Expunere: Sud-Vest
Productie la hectar: HA 90 Q.li
Tip de recoltare: Manuală în primele zece zile ale lunii octombrie
Vinificare si maturare:
După o selecție atentă a strugurilor și fermentare în rezervoare de oțel la temperatură controlată, vinul este rafinat timp de 6 luni în butoaie de stejar francez.
FIȘĂ ORGANOLEPTICĂ
Culoare: rosu intens cu reflexe purpurii.
Miros: intens cu note marcante de condimente, cacao, cafea si lemn dulce.
Gust: domol si echilibrat
SERVIRE
Temperatura ideala de servire: 18 ° – 20 ° c.
Asocieri: preferă carnea roșie, brânzeturile și supele.
Nu există încă nicio recenzie.