vin natural
Se arată 1–24 din 29 de rezultate
-
Vinuri Timbrus
Vin Timbrus Sauvignon Blanc
Timbrus Sauvignon Blanc, alb sec, 750 ml
- Terroir – Purcari, Republica Moldova.
- Struguri – Sauvignon 100%. Recoltare manuală.
- Culoarea – Galben-pai, strălucitor cu nuanțe verzui.
- Aroma – Intensă cu note de agriș și citrice.
- Gust – Revigorant cu o mineralizare ușoară de lime și ananas suculent.
- Postgust – De lungă durată, catifelat.
- Servire – +8 … +12 °C.
- Recomandări gastronomice – Preparate din pește, brânzeturi, salată din verdețuri și legume.
Sauvignon Blanc 2015 SKU: D-000132 -
Vinuri Timbrus
Vin Timbrus Chardonnay
Timbrus Chardonnay, alb sec, 750 ml
- Terroir – Purcari, Republica Moldova.
- Struguri – Chardonnay 100%. Recoltare manuală.
- Culoarea – Galben-pai, strălucitor cu note verzui.
- Aroma – Elegantă cu fructe exotice și flori albe.
- Gust – Intens cu note de agriș, miere și fructe tropicale.
- Postgust – Atenuare moale cu o nuanță de nuci caramelizate.
- Servire – +8 … +12 °C.
- Recomandări gastronomice – Fructe de mare, stridii, carne albă de pasăre, soiuri condimentate (iuți) de brânzeturi, nuci, salate de fructe.
Chardonnay 2015 Chardonnay 2015 SKU: D-000125 -
Vinuri Timbrus
Vin Timbrus Traminer
Timbrus Traminer, alb sec, 750 ml
- Terroir – Purcari, Republica Moldova.
- Struguri – Traminer 100%. Recoltare manuală.
- Culoarea – Auriu-deschis.
- Aroma – Intensă, florală și dominată de trandafir.
- Gust – Moale cu note catifelate, o predominare de fructe și flori.
- Postgust – De lungă durată cu un gust condimentat de mentă și ghimbir.
- Servire – +8 … +12 °C.
- Recomandări gastronomice – Aperitive reci, bucate din fructe de mare, carne albă, foie gras, brânzeturi și deserturi.
SKU: D-000224 -
Vinuri de fructe
Vin de Afine
Bucurați-vă de vinul de afine incredibil de delicios, realizat din cele mai bune fructe: pure, reci ca gheața pe timpul verii sau chiar calde cu un strop de lămâie, în sezonul rece. Vinurile sunt făcute din fructe pure. Indiferent dacă vorbim despre vinul de mure, căpșuni, vișine sau coăcaze: Katlenburger se va lipsi complet de arome și coloranți artificiali în producția de vinuri.
750 ml / 8.5 % Alc.
SKU: D-25032 -
Vinuri Timbrus
Vin Timbrus Viorica
Timbrus Viorica, alb sec, 750 ml
- Terroir – Purcari, Republica Moldova.
- Struguri – Viorica 100%. Recoltare manuală.
- Culoarea – Transparentă, aurie-deschisă cu o nuanță ușoară verzuie.
- Aroma – Rafinată, rezistentă cu o predominanță de parfum de busuioc, precum și note de flori, fructe și citrice.
- Gust – Proaspăt de fructe.
- Postgust – De lungă durată cu o atenuare lejeră de miere și citrice.
- Servire – +8 … +12 °C.
- Recomandări gastronomice – Preparate din carne de pasăre, iepure de casă, brânzeturi moi, fructe de mare. Se combină perfect cu copturi și deserturi cu vișină, gutui, mere, dovleac sau caise.
Viorica 2018 Viorica 2018 Viorica 2018 Viorica 2018 Viorica 2018 Viorica 2017 Viorica 2017 Viorica 2017 SKU: D-000231 -
Vinuri de fructe
Vin de Mure
Bucurați-vă de vinul de mure incredibil de delicios, realizat din cele mai bune fructe: pure, reci ca gheața pe timpul verii sau chiar calde cu un strop de lămâie, în sezonul rece. Vinurile sunt făcute din fructe pure. Indiferent dacă vorbim despre vinul de căpșuni, cireșe, coacăze sau afine: Katlenburger se va lipsi complet de arome și coloranți artificiali în producția de vinuri.
750 ml / 8.5 % Alc.
SKU: D-25030 -
Vinuri Timbrus
Vin Timbrus Polifonia Note 3
Timbrus Polifonia Note 3, alb sec, 750 ml
- Terroir – Purcari, Republica Moldova.
- Struguri – Traminer 50%, Sauvignon 25%, Chardonnay 25%. Recoltare manuală.
- Culoarea – Cristalină (pură), aurie.
- Aroma – Elegantă de trandafiri, dracilă (berberis) și fructe tropicale.
- Gust – Echilibrat, proaspăt cu note pronunțate de fructe și citrice.
- Postgust – De lungă durată cu nuanțe de lapte caramel.
- Servire – +8 … +12 °C.
- Recomandări gastronomice – Carne de păsări de curte, fructe de mare, salate.
Timbrus Polifonia Note #3 2018 Timbrus Polifonia Note #3 2017 Timbrus Polifonia Note #3 2017 SKU: D-000262 -
Vinuri de fructe
Vin de Căpşuni
Bucurați-vă de vinul de căpșuni incredibil de delicios, realizat din cele mai bune fructe: pure, reci ca gheața pe timpul verii sau chiar calde cu un strop de lămâie, în sezonul rece. Vinurile sunt făcute din fructe pure. Indiferent dacă vorbim despre vinul de mure, căpșuni, coacăze sau afine: Katlenburger se va lipsi complet de arome și coloranți artificiali în producția de vinuri.
750 ml / 8.5 % Alc.
SKU: D-25031 -
Vinuri Timbrus
Vin Timbrus Rose
Timbrus Rosé, rose sec, 750 ml
- Terroir – Purcari, Republica Moldova.
- Struguri – Merlot 50%, Feteasca Neagră 48%, Saperavi 2%. Recoltare manuală.
- Culoarea – Nuanță cremoasă a piersicilor copți în stil Provence.
- Aroma – Note de căpșună și vanilie, datorită fructelor și florilor tropicale albe și galbene.
- Gust – Bine echilibrat, delicat de caise și grepfrut.
- Postgust – Fin și răcoritor, prezența notelor de fructe tropicale.
- Servire – +8 … +12 °C.
- Recomandări gastronomice – Brânzeturi, fructe, salate, bucate din iepure și rață, lasagna, paste, pizza, fructe de mare.
Rose 2018 Rose 2017 Rose 2016 SKU: D-000286 -
Vinuri din miere
Vin de Miere
Ingredientele selectate si mulți ani de experiență a maestrului KATLENBURGER ii oferă gustul sau inimitabil. KATLENBURGER “Honigwein” este fabricat din miere de albine 100% pură, fără utilizarea aromelor sau a altor ingrediente artificiale. Aceasta este natura pură 100%, premiat DLG.
Conține sulfiți
Producător : Katlenburger Kellerei GmbH & Co.
Fabricat in Germania
SKU: D-25038 -
-
Vinuri Timbrus
Vin Timbrus Saperavi
Timbrus Saperavi, roşu sec, 750 ml
- Terroir – Purcari, Republica Moldova.
- Struguri – Saperavi 100%. Recoltare manuală.
- Maturare – 12 luni.
- Culoarea – Rubiniu puternic.
- Aroma – Complexă dominată de afine, vișine, rodii și prune uscate.
- Gust – Moderat astringent, condimentat cu note de fructe de pădure roșii / negre.
- Postgust – De lungă durată cu tanini bine accentuați.
- Servire – +16 … +18 °C.
- Recomandări gastronomice – Bucate picante și grase, preparate din carne, brânzeturi picante.
Saperavi 2017 Saperavi 2014 Saperavi 2015 Saperavi 2015 SKU: D-000156 -
Vinuri de fructe
Vin de Cireşe
Bucurați-vă de vinul de cirese incredibil de delicios, realizat din cele mai bune fructe: pure, reci ca gheața pe timpul verii sau chiar calde cu un strop de lămâie, în sezonul rece. Vinurile sunt făcute din fructe pure. Indiferent dacă vorbim despre vinul de mure, căpșuni, coacăze sau afine: Katlenburger se va lipsi complet de arome și coloranți artificiali în producția de vinuri.
750 ml / 8.5 % Alc.
SKU: D-25033 -
Vinuri din miere
Vin de Miere cu Cireşe
Ingredientele selectate si mulți ani de experiență a maestrului KATLENBURGER ii oferă gustul sau inimitabil. KATLENBURGER “Honigwein” este fabricat din miere de albine 100% pură, fără utilizarea aromelor sau a altor ingrediente artificiale. Aceasta este natura pură 100%, premiat DLG.
Conține sulfiți
Producător : Katlenburger Kellerei GmbH & Co.
Fabricat in Germania
SKU: D-25039 -
Vinuri Timbrus
Vin Timbrus Fetească Neagră
Timbrus Fetească Neagră, roşu sec, 750 ml
- Terroir – Purcari, Republica Moldova.
- Struguri – Fetească Neagră 100%. Recoltare manuală.
- Maturare – Nu mai puțin de 12 luni.
- Culoarea – Roșu de rodie, intens.
- Aroma – Complexă, nobilă cu nuanțe de vișine suculente, prune uscate și scorțișoară.
- Gust – Desăvârșit, bine structurat, dezvăluie note de fructe negre, prune și ciocolată.
- Postgust – De lungă durată cu note de condimentate.
- Servire – +16 … +18 °C.
- Recomandări gastronomice – Preparate din carne de miel, rață, curcan, cotlete, mezeluri rafinate și brânzeturi nobile.
Fetească Neagră 2019 Fetească Neagră 2016 SKU: D-000293 -
Vinuri Timbrus
Vin Timbrus Rară Neagră
Timbrus Rară Neagră, roşu sec, 750 ml
- Terroir – Purcari, Republica Moldova.
- Struguri – Rară Neagră 100%. Recoltare manuală.
- Maturare – Nu mai puțin de 12 luni.
- Culoarea – Roșu rubin cu tonuri vișinii.
- Aroma – Bogată cu accente de vișine și prune suculente, fructe uscate și vanilie.
- Gust – Pronunțat cu note de zmeură și fructe de pădure.
- Postgust – Catifelat, suculent cu taninuri elastice.
- Servire – +14 … +16 °C.
- Recomandări gastronomice – Preparate reci și calde din carne, gustări, pizza, pateuri, deserturi din fructe roșii de pădure.
Rară Neagră 2016 SKU: D-000309 -
Vinuri Timbrus
Vin Timbrus Polifonia Note 1
Timbrus Polifonia Note 1, roşu sec, 750 ml
- Terroir – Purcari, Republica Moldova.
- Struguri – Merlot 47%, Fetească Neagră 46%, Saperavi 7%. Recoltare manuală.
- Maturare – Nu mai puțin de 12 luni.
- Culoarea – Roșu intens.
- Aroma – Complexă cu note de prune uscate, afine și coacăză neagră.
- Gust – Pronunțat și proaspăt cu fructe de pădure.
- Postgust – Armonios cu taninuri moi.
- Servire – +14 … +16 °C.
- Recomandări gastronomice – Preparate din carne roșie, produse afumate, legume coapte, brânzeturi.
Timbrus Polifonia Note #1 2018 Timbrus Polifonia Note #1 2018 Timbrus Polifonia Note #1 2017 Timbrus Polifonia Note #1 2017 SKU: D-000248 -
Vinuri Timbrus
Vin Timbrus Polifonia Note 2
Timbrus Polifonia Note 2, roşu sec, 750 ml
- Terroir – Purcari, Republica Moldova.
- Struguri – Shiraz 55%, Malbec 40%, Rara Neagră 5%. Recoltare manuală.
- Maturare – Nu mai puțin de 12 luni.
- Culoarea – Roșu intens cu nuanțe de violet.
- Aroma – Prezența subtilă de condiment cu note de mure și zmeură.
- Gust – Proaspăt de prune și vișine coapte cu taninuri mature.
- Postgust – De lungă durată, pronunțat și catifelat.
- Servire – +14 … +16 °C.
- Recomandări gastronomice – Preparatele din carne roșie, pilaf, Steak din carne cu legume.
Timbrus Polifonia Note #2 2016 Timbrus Polifonia Note #2 2016 SKU: D-000255 -
Vinuri Timbrus
Vin Timbrus Saperavi 2016 Premium
Timbrus Saperavi 2016 Premium, roşu sec, 750 ml
- Terroir – Purcari, Republica Moldova.
- Struguri – Saperavi 100%. Recoltare manuală.
- Maturare – 18 luni în baric, +2,5 ani în sticle.
- Culoarea – Rubiniu intens.
- Aroma – Complexă dominată de nuanțe de afine, vișine, rodii și prune uscate.
- Gust – Moderat cu note de fructe de pădure roșii / negre și condimente.
- Postgust – De lungă durată cu tanini bine structurați.
- Servire – +16 … +18 °C. Recomandat a fi decantat.
- Recomandări gastronomice – Preparate din carne, bucate picante și grase, brânzeturi picante.
Timbrus Saperavi 2014 SKU: D-000337